Påminnelse om juleavslutning og info om ny parkeringsordning ved Klubbhytta PDF Skriv ut E-post
tirsdag 15. desember 2015 21:00

Vi minner om årets juleavslutning i morgen den 16.12.2015 kl. 19:00. Vi får også i år besøk fra tårnet i Kjevik med et kort foredrag og informasjonsutveksling. Velkommen skal alle være.

Vi har fått beskjed fra Avinor om at de endrer nå praksis for parkering ved Klubbhytta. Fra nå av er parkering ved Klubbhytta forbeholdt kun de av medlemmene som skal ut og fly med LN-KFK. Denne regelen skal praktiseres veldig strengt av Avinor og vi har sett at det er kommet en del varsler på biler som sto parkert ved hytta denne uken. Vennligst vær obs på at Avinor vil begynne å bøtelegge fra og med neste uke. Husk også å legge en kopi av gyldig medlemskort dersom du skal ut og fly med LN-KFK og ønsker å parkere ved klubbhytta.