Kom i gang igjen - kurs - 2016. NB! Dato endret til 11. mai!!! PDF Skriv ut E-post
onsdag 13. april 2016 11:55

Det går mot lysere tider og det er på tide å komme seg i lufta igjen.

Kjevik Flyklubb arrangerer Kom-i-gang-igjen kveld den 11. mai 2016 kl. 19:00. Kurset er laget for alle medlemmer som ikke har flydd på en stund men som innehar gyldige sertifikater eller vurderer å ta opp sertifikater på nytt. Det kan være mange årsaker til at det går en stund siden sist man var ute og fløy og uansett årsak kan man etter en stund føle seg "rusten" og ukomfortabel med å legg ut på egenhånd. Da passer et "kom-i-gang-igjen" kurset veldig bra!

Formålet med kurset er å gi en oppfriskning av relevant operativ informasjon, flyet vårt og planleggingsaktiviteter i forkant av en flytur (luftrom, W/B, utstyr, nødprosedyrer, bruk av planleggingsverktøy og kart samt andre internettbaserte hjelpemidler).

Det blir servert enkel bevertning. Deltakelse i kurset er gratis til alle medlemmer i Kjevik Flyklubb.

For påmelding send en e-post til dmytro.yakovenko(at) uia.no, påmeldingsfristen er Fredag, 6. mai 2016.

Sist oppdatert fredag 06. mai 2016 11:17