Ny avtale om teoriundervisning - samarbed med Privatfly.no og teoriundervisning på Kjevik PDF Skriv ut E-post
fredag 10. juni 2016 11:59

Kjevik Flyklubb og Privatfly.no har inngått et samarbeid om teoriundervisningen. Det betyr at elever som ønsker å følge teoriundervisningen i regi av Kjevik Flyklubb og Privatfly.no vil i tillegg til å få utlevert teoripakkene på Kjevik til samme pris som ved å bestille direkte også få den obligatoriske klasseromsundervisningen på Kjevik uten å ha behov for å reise til Oslo. Man bestiller pakken enkelt ved å ta kontakt med skolesjefen eller styrelederen i klubben. Det er ingen leveringstid på pakkene da disse er hele tiden tilgjengelige på Kjevik.

Den obligatoriske klasseromsundervisningen (krav fra Luftfartstilsynet) arrangeres på Kjevik før hver eksamensperiode. Klasseromsundervisningen er på 20 timer og går over en helg.

Vi ser fram til et godt samarbeid med en ny partner og ønsker alle våre elever lykke til med teoriopplæringen.

All info om teoriundervisningen ligger under lenken "Flyskolen".